Recepten

Crunchy OREO-taart

Ingrediënten voor 1 grote taart, 4 lagen 429 gr bloem 265 gr (superfijne) suiker 1/2 theelepel zout 3 theelepels bakpoeder 375ml melk125 ml plantaardige olie 125 gr ongezouten boter, op kamertemperatuur 2 eetlepels Griekse yoghurt (kan worden vervangen door zure room) 1 theelepel vanille-extract 2 grote eieren (120 gr) 400 gr Oreo’s  (grof gehakt) Decoratie […]

Romige botercrème

Deze botercrème kan je naar hartenlust aanpassen! Doe er wat gesmolten chocolade (en/of wat cacaopoeder) bij en je hebt een chocoladesmaakje. Doe er wat confituur of gelei bij en je hebt weer een andere versie! Deze crème kan je ook perfect kleuren. Gebruik hiervoor wel kleurstof in gel- of poedervorm! Ingrediënten voor 1 grote taart […]

Zwitserse meringue botercrème

Zwiterse meringue botercrème smaakt minder naar boter dan gewone botercrème. Het glanst ook iets meer. Ideaal om taarten af te smeren, te vullen én om lekkere toefjes mee te spuiten (op taarten én cupcakes). Ingrediënten, voor 1 grote taart ( 2 gevulde springvormen) 200 gr eiwitten 250 gr kristalsuiker 450 gr ongezouten boter (heel zacht) […]

Simpele suikersiroop

Ziet je taart of cake er wat droog uit? Of wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan is een simpele suikersiroop je redding! Gewoon uitstrijken over je (doormidden gesneden) taart, wat laten intrekken en klaar is die sappige, zompige taart! Ingrediënten, voor 1 taart (2 delen) 100 gr water 100 gr kristalsuiker Aan […]

Back To Top