Recepten

Muffin van brownie, koekjesdeeg en oreo

Fan van stapeltaarten? Vind je een gewone muffin of cupcake maar saai? Vind je het moeilijk om een favoriete smaak te kiezen? Dan heb ik een goede oplossing voor jou! De muffin van brownie, American cookies-deeg en oreo.  Al aan het watertanden? Hier volgt het recept!   Ingrediënten 1 portie van mijn brownie-beslag 1/2 portie […]

Smeuïge chocoladecake

Deze chocoladecake smelt in je mond. Hij is sappig en vol van smaak. En toch luchtig, zodat je misschien nog een tweede stukje kan eten 🙂 Deze cake is de ideale basis voor een stapeltaart, maar ook met alleen wat ganache (ik geef je 2 lekkere opties) is ie om te smullen! Ingrediënten 240 gr […]

Zoute karamelsaus

Zoute karamelsaus is lekker bij chocolade en bij ijs en heel geschikt als afwerking voor taarten of cupcakes. En het is heel makkelijk te maken: je moet er vooral vanaf blijven! Ingrediënten, maakt een confituurpot vol 250 ml slagroom (minstens 30% vetgehalte) 50 gr ongezouten boter 330 gr fijne suiker 125 ml water 2 eetlepels […]

Basisbaksels: cupcakes

Met cupcakes kan je letterlijk alle richtingen uit! Je kan ze vullen (met lemon curd, vruchtenconfituur, chocolade, Nutella, M&M’s …), je kan ze versieren (laat je fantasie maar de vrije loop, dat doe ik ook!) en uiteraard ook opeten 🙂 Maar de basis voor een cupcake blijft altijd hetzelfde. Ingrediënten (voor 12 cupcakes)* 180 gr […]

Lemon curd

Op zoek naar een frisse vulling voor je taart? Denk dan zeker eens aan citroen! Lemon curd is ideaal om taarten of macarons te vullen, het is lopend, maar ook niet té. Het combineert trouwens geweldig met rode vruchten (framboos of aardbei). Ingrediënten, voor het vullen van 2 tot 3 taarten 5 eierdooiers 2 volledige […]

Back To Top